Подготовка за теоретски испит

Теоретскиот дел од возачкиот испит се полага електронски и можете да се подготвувате на следнава страна или на линкот.

Контактирајте не

За било кои прашања или за да се пријавите за обука може да не контактирате на некој од телефонските броеви, по меил, на нашата фејзбук страна или со пополнување на формуларот.

Авто школа Тримоски

Достапни во секое време.

ул. Њу Делхиска 4/1-8 нас.Тафталиџе
1000 Скопје

dzoletrimoski@gmail.com

+389 70 279 208
+389 78 279 208
+389 2 307 3003


Се праќа...
Броевите не се точно напишани. Треба да стои 5391.
Вашата порака е пратена. Авто Школа Тримоски ќе ве контактира со одговорот.