Датум: 10.01.2018
Facebook страна
За полесен контакт побарајте не на facebook на следниов линк:
Повеќе...
Датум: 10.01.2018
Тестови за теоретскиот дел
Еве уште еден линк за полесно да ги научите тестовите.
Кликни тука
Повеќе...
Датум: 25.11.2017
Изненадувања
Од понеделник за новите запишани кандидати пријатни изненадувања во авто школа Тримоски.
Повеќе...
Датум: 09.04.2016
Внимание
Последни денови за запишување за обука за А и Б категорија по стара цена!!!
Повеќе...